top of page
DSC_0466.jpg

VÅR BAKGRUND

Hur vi startade

Hands2Ocean är en ideell förening som grundades 2018 av Fredrik Johansson och Främja. Projektet gick ursprungligen under namnet Rena Mälaren, men bytte namn i början av 2024 i syfte att expandera projektet. 

Idag uppskattas projektet ha över 300 volontärer, såväl över som under vattenytan, som regelbundet är med och städar.

Hands2Ocean utför minst en städning i veckan, ofta fler. Projektets syfte är att få bort gifter från Mälaren/Östersjön samt att väcka opinion så att folk inte fortsätter att slänga sina sopor i vår vackra och ömtåliga vattenmiljö.

 

Hands2Ocean är en helt ideell förening som drivs av gåvor. Om du har lust att bidra till säkerhetsutrustning och annat som behövs för att få arbetet att fungera bra så är vi väldigt tacksamma! Swish: 123 013 87 27

 

 

 

Skärmavbild 2021-03-04 kl. 15.57.15.png

FRÄMJA

Vi skräddarsyr en meningsfull daglig verksamhet och daglig sysselsättning till dig utifrån dina individuella önskemål. En daglig verksamhet som kan fyllas med allt ifrån hantverk till att prova på att arbeta i butik. Ett exempel på vårt miljöengagemang är att vi har startat projekt Hands2Ocean där vi med jämna mellanrum gör större rensningar av Mälarens bottnar. Hjälp våra dykare att dra upp skrot från Mälarens botten!  En självklarhet i våra verksamheter är källsortering, återvinning och återbruk.

KONTAKTA OSS

Vill du vara med och hjälpa till? Anmäl dig via formuläret nedan!

Tack för ditt meddelande!

DSC_0968.jpg
bottom of page